Tek Mesajı Görüntüle
Old 01-15-2006, 06:16 AM   #29
OrCuN23
Geçerken Uğradım

OrCuN23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 12
İtibar Gücü: 1491
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

Mesajımı Yazdım Sonradan Diğer Yazıları Gördüm İlk Kurulduğu Günden Beri Burdayım Kurulmadan Öncede Burdaydım Vede Admindim Nelerin Neler Oldugunu Çok İyi Biliyorum Benide Bilen Bilir GeCeLeR'in Bana Bu Sİte İçin Ne Kadar Uğraştırdığını Bilemezsiniz Başka Yerlerdede Yöneticiliğim Var Oralarla İlgilenmekten Buraya Zaman Harcayamıyordum GeCeLeR Bana Şu Bölümü Eklermisin Şu Bölümü Açarmısın Diye Hep Bir Yenilik Peşindeydi Hep Foruma İlgi Sağlamak Yenilikler Açmak Hedefindeydi Bir Normal Mod Olarak Ben Şahsen Belli Bir Kitleye Ulaşmamış Forumlara Üye Bile Olmam Değil Konu Açmak... Geceler Daha Burda 500 Kişi Yokken Deli Gibi Başlık Açmakta Vede Konu yığmaktaydı Kendide bilir Hergün Gelip Dediğim Laf Buraya Sıra Gelmiyo Kanka Dediğimi Diğer Sitelerle Uğraşmaktan Diye Ozaman Bile Yılmadı Hep Burdaydı Çalıştı Bugünlere Gelmesindede Başrol Oynadı Yerini Vede Kıdemini Haketti Kim Ne Sorarsa Sorsun Hakkında İyi Yorum Yaparım Dahada Yükselmesi İçin Onay Veririm Son Olarak Diyeceğim Söz Meyve Veren Ağaç Taşlanır... Sen sen ol Aynı Şekilde Devam Et Geceler....

Saygılar Sevgiler OrCuN23.......

Son düzenleyen: OrCuN23; 01-15-2006, 06:19 AM..
OrCuN23 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla