Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-29-2007, 04:05 PM   #3
PirincBurgeR
Banned

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi : PirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond repute

Abdullah Gül'ün 11. Cumhurbaşkanı seçilmesi, Yunanistan ve Batı Trakya'da coşkuyla karşılandı.

Batı Trakya'da yaşayan Türk vatandaşları, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesini coşkuyla karşıladı. Gül'ün cumhurbaşkanı olmasıyla hükümet ile Çankaya arasında bir uyum sağlanacağını ifade eden vatandaşlar, bu uyumun Türkiye'yi daha da iyi noktalara getireceğine inandıklarını belirtti. Necati Meşeli adlı vatandaş, "Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesini güllü şekeri yiyerek karşıladım. Son derece mutluyum, tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Fehim Adalı ise, "Sayın Gül'ün Dışişleri Bakanlığı görevinde özellikle Avrupa'daki çalışmalarından memnundum. Cumhurbaşkanlığı görevinde de ülkeye fayda sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Ahmet Hasan adlı bir başka Türk vatandaşı, "70 yaşındayım ve bu zamana dek böyle başarılı hükümet görmedim. Bu ülke, Kenan Evren ve Turgut Özal dönemleri de dahil Erdoğan hükümeti kadar başarılı bir hükümet görmedi. Hepsinden çok daha güvenilir bu hükümet, Türkiye'yi dinamik bir ülke haline getirdi. Sayın Gül'e yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.
PirincBurgeR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla