Felli
Felli..prangalar vurmuştum her yerine..sana yakışıyordu..
Felli..prangalar vurmuştum her yerine..sana yakışıyordu..ben istemezdim..yaşlı bir kurt ulumasıydım..sen tiksinirdin..bense severdim peşinden sinsice gelmeyi..her bir şeyin tersi var felli..şimdi yaşlı bir ayak gibi yorgunum..ağrılarım var..artık sen gel benim peşimden..şu azgın kalabalığı ürküterek..ve bana dokun felli..beni yağmur gibi okşa eşsiz bir hazla çıkararak elbiselerimi
Felli..seni nasıl da çılgınca arzuluyorum..önümüzdeki ve arkamızdaki ateşler midir yoksa evrenleri onaran kudret..
Sana söylemedim içimdeki vahşet yüzünden..ve bir gün hayvanı olursam diri göğüslerinin..hayvanı olursam körpe ve beyaz baldırlarının..anlarsın ki insanım felli..o zaman beni affet..
Bilmiyorum felli..niye doğduk..neden ölürüz..oysa gün gibi aşikar..ve açık seçik ortada her yerini hasretle beklediğim..
Felli..çok uzak bir ihtimal var..seni yalnızca sen olduğun için sevmek..oysa ben seni..her yerime uygun düştüğün için sevdim..ve her şeyime uygun düştüğü için her şeyinin..
Felli..görüyorum..yürüyorsun şaşkın bir kalabalığın ortasında..ve inciniyor kutsal vücudun..ve inciniyor kimi beklentilerin..yürüyüşün felli..bana doğru..her bir şeyden güzel yürüyüşün..seni içimde durmadan yükseltecek
Niye doğduk felli..neden öleceğiz günün birinde..bilmiyorum..seni böylece beklerken..ama ateş benim yüzümdedir..ama yüzün cümle yüzlerin en güzeli..
Bir şey aşıralım bilinmezlik içinden..Felli..bir tenhada bekliyorum...
Yazan:Erkin Ozan
|