Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-30-2007, 03:06 PM   #3070
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute

İki genç uyuşturucu içerken yakalanmışlar ve cuma günü mahkemeye çıkarılmışlar. Hakim:
- "Bakın çocuklar daha çok gençsiniz size 2. bir şans veriyorum. Hafta sonu elinizden geldiğince insanları uyuşturucudan vazgeçirin, pazartesi görüselim." Hafta sonu geçmiş... Hakim:
- "Eeee ne yaptınız anlatın bakalım..." 1.Genç:
- "Ben 17 kişiye uyuşturucuyu bıraktırdım.." Hakim :
- "Çok güzel nasıl yaptın?" 1. Genç
- "İki daire çizdim.. ( O o ) seklinde ve 1. si uyuşturucudan önceki beyniniz 2. si ise uyuşturucudan sonraki beyniniz deyince inandılar.." Hakim:
- "Güzel, inandırıcı..Serbestsin..ya sen?" 2. Genç:
- "Ben 156 kişiye bıraktırdım.." Hakim:
- "Ho !?..İnanılmaz,nasıl ?" 2. Genç:
- "Bende 2 daire çizdim.( o O ) seklinde... 1. daire uyuşturucudan önceki kıçınız 2. si ise hapishaneden sonraki dedim"