Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-04-2007, 07:54 PM   #1640
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

anne kıza der: kızım sakın yalan söyleme süpürge olursun kız tamam anne der. kız genç kız olur ve kılları çıkmaya başlar kız ağlayarak annesinin yanına gider :anne ben süpürge oldum der annesi: hayır sen genç kız oldun bu normal der kız ağlar ben süpürge oldum der başka bişe demez. annesi kızı alır ve doktora götürür. adam kıza derki:kızım ağlama sen süpürge falan olmadın sen genç kız oldun bu herkesin basına gelir der.kız hayır ben süpürge oldum der. adam dayanamaz ve pantolonunu indirir kendi seyini s... ni gösterir bendede var benmi ağlayım der ve kız daha çok ağlar dışarı çıkar annesi sorar:ne oldu kızım der kız:ağlayarak anne onun sapıda çıkmış der...=))
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla