Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-04-2007, 07:57 PM   #1645
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

Adamın biri arkadaşları ile geziye çıkmış gezi sırasında konuşan bir papağana rastlamış.Hemen o papağanı satın almış ve ülkesine ailesinin yanına uçakla dönmeye karar vermiş ve uçağa binmiş.Uçakta papağan hostesi çağırmış,hostes gelip bi isteğiniz varmı demiş papağanda yok ****lik olsun diye çağırdım demiş.Ve bu böyle birkaç kere devam etmiş.Yapılan bu hareketler arabın hoşuna gitmiş ve bu sefer arab hostesi çağırmış ve hostes yine gelmiş bir isteğiniz var mı demiş.Arab ta yok ****lik olsun diye çağırdım demiş.Hostes artık dayanamamış ve pilota söylemiş.Pilotta araplardan nefret edermiş ve demişki ikisinide uçaktan atın.Neyse ikisinide atmışlar. Arap hızla aşağı düşerken papağan yavaş yavaş uçarak iniyormuş.Papağan araba sormuş sen uçmayı bilmiyormusun demiş o da bilmiyorum demiş.Papağan:peki uçmayı bilmiyorsun uçakta neden ****lik yapıyorsun demiş..
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla