Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-03-2007, 08:35 PM   #27
mystical_waynak
ÇaKaL Üye

mystical_waynak Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 14
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1533
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi : mystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud of

Nedenin yoktu her zamanki gibi,
Sadece öyle istiyordun yine tüm bencilliğin ve umursamazlığın ile.
Gitmem lazım dedin sadece kısık bir sesle.
Çok kısa bir süre baktın gözlerimin içine..
Ama sonra nedense hemen çektin gözbebeklerini..
Kim bilir?..Korktuğun içindir belki de!!
Ya da içimde yaktığın ateşin kıvılcımları sıçramasın diye gözbebeklerine..

Yanaklarıma iz yapıp dudaklarıma dokunan gözyaşlarımı fark etmedin bile.
Kim bilir?..İçime akıttığım içindir belki de..

Ağzımı açabilsem..Ah!! Bi konuşabilsem,sorabilsem neden diye..Ama cevap çok belli,
Neden yok belli her zamanki gibi yine!
Değiyor mu bilmiyorum bunca gözyaşı bu adice terk edişlerine.Bırakıp gitmeyi erkeklik belledin herhalde!!Canımı yakıyorsun,gitmem lazım diyorsun ve sonrasında tek kelime etmeden öylece duruyorsun.Beni öldürüyorsun,haberin yok ki bu aşktan ,aşıktan sanane!!

Katlanamıyorum seninle sensizliğe.En önemlisi de sessizliğine.Ya git artık ya da bir şey söyle.Sustuğun her saniye ömrümden çalıyorsun belli belirsizce.Değiyor mu bilmiyorum bunca gözyaşı bu adice terk edişlerine.Olsun ben yine de seni seviyorum kalan tüm benliklerimde..Ama yeter artık ya git ya da bir şey söyle..!!

HER DJ AYNI OLAMAZ !!

---TIKLA VE GEL---
mystical_waynak çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla