Konu: şiirler (5)
Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-04-2007, 09:44 PM   #9
mystical_waynak
ÇaKaL Üye

mystical_waynak Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 14
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1553
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi : mystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud of

Ne zamanı bir dakika önce geriye alabirim
Ne de geleceğimi bir dakika sonra yasayabilirim
En bildiğim şeyi yapmalıyım;
Seni sende bir ömür boyu sevmeliyim..
Ve seni bir ömür boyu yüreğimde nefesim gibi bilmeliyim..
İnce bir çizgi kalbimde sana olan Duygularım;
Ne adını koyabiliyorum bu sevdanın
Ne de kendime uykusuz *******imi sorguluyorum
Sadece tek bildiğim şeyi seni canımdan öte seviyorum...

Sen benim ulaşamadığımsın, ulaşamadığım halde vazgeçemediğim. Sen benim dokunamadığımsın, dokunamasam da uzaklaşamadığım. Sen benim en yakınımda olansın, en yakınımda olup da uzaklarda duranımsın. Sen benim konuşamadığımsın, hiç susmadığım halde bir şey söyleyemediğimsin. Sen benim anlayamadığımsın, bu kadar çok bilip de çözemediğimsin. Sen benim göremediğimsin, bakıp da kör olduğumsun. Sen benim, bilip de söyleyemediğim, bakıp da göremediğim, dokunup da hissedemediğim, duyup da dinleyemediğimsin. Sen benim anlatılmaz bir sevgiyle sevip de, sevemediğimsin…

HER DJ AYNI OLAMAZ !!

---TIKLA VE GEL---
mystical_waynak çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla