Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0
Üye No: 44695
İtibar Gücü: 1294
Rep Puanı : 260
|
12 Ekim 2007 Cuma
Sevgili Kovalar, Ekim ayının en önemli astrolojik olayı olan, Merkür geri hareketi bugün itibariyle başlamış bulunuyor. Bu geri hareketle alakalı ve herkesi yakından ilgilendiren genel bilgileri Kasım aylık yorumunuzda geniş bir şekilde ele almıştım. Bugün ise siz Kovaları, geri hareketin bitim tarihine kadar etkileyecek yaşamsal konuları tekrar hatırlatmak istiyorum. Sizler, 9 Kasım tarihine kadar, aşağıda, iki bölüm halinde ele aldığım mevzularda, son derece dikkatli bir şekilde düşünmeli, değerlendirmeli, sorunlarınızı iletişim kurmaya çalışarak çözümlemeli ve tüm kararlarınızı, davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz. Kısaca yaşamınızla ilgili hangi konularda aksamalar varsa bu süreç içinde ele alarak çözümlemek son derece kolay olacaktır. Ancak böylece net bir sonuç elde edilebilir. Bu dönemde karşınıza çıkacak yeni teklif, ilişki veya diğer konularda kesinlikle incelemeden karar vermemeli, girişimde bulunmamalısınız.
Mesleki kariyeriniz, toplumsal ün, şöhret ve saygınlığınızla ilgili durumlar, otoritelerle olan ilişkiniz(patronlarınız, ebeveynleriniz), sosyal itibarınız(statünüz), kader niteliğinde meslek(yazgınız), işverenleriniz, toplumsal açıdan tanınan güçlü yakınlarınız, yaşam hedeflerinizle alakalı girişimleriniz, yükselişiniz, mesleki sorunlarınız, sosyal mevkiniz, mesleki ödülleriniz, toplumsal ifadeniz, profesyonelliğiniz ile ilgili tüm konularda ve,
Uzun seyahatleriniz(iş,eğitim,özel), yabancı bir ülkeye yerleşim(evlilik, iş, eğitim ), yüksek eğitiminiz, akademik eğitiminiz, ahlaki görüşünüz, yabancı kültürlere duyduğunuz merak, din ve inancınızla alakalı tüm konular, fanatik görüşleriniz, gelenek ve göreneklere verdiğiniz önem, bilgelik yolundaki inanışlarınız, ithalat ve ihracatla ilgili meseleleler, yasalarla alakalı görüşleriniz, yargı konuları, araştırma ve keşifleriniz, maceralarınız, gönül ilişkiniz, eşinizin akrabalarıyla olan ilişkiniz(kardeşleri, yeğenleri), taraftarlık(spor v.b), yabancı dil öğrenmek, felsefik görüşleriniz, ihtisaslaşma ile ilgili durumlarınız, dini kurumlar, yayıncılık, denizaşırı ülkeler, içinizdeki tanrı görüşünüz, kendi içinize yolculuk(ben kimim, nerden geldim nereye gidiyorum soruların cevaplarını arama), egzotik yerler, sezgisel olarak algılama gücünüz, yabancılarla tanışmak(maceralar, evlilik), prensiplerinizle alakalı her konuda.