Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-18-2007, 07:04 PM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8795
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Banaz'da bin öğrenciye giysi yardımı / 18 Ekim

Banaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve merkezi İstanbul'da bulunan Tema Mağazacılık Hizmetleri A. Ş. işbirliğiyle ilk ve orta öğretimdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yardımlar devam ediyor. Köy okullarına öncelik verilmek suretiyle okul idarecilerince tespit edilen öğrencilere mont, pantolon süeter, bere, atkı, bot ve çoraptan oluşan paketleri dağıtılıyor.

Alaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim Okulu'nda düzenlenen yardım dağıtım törenine Banaz Kaymakamı İsmail Küreci, Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Garnizon Komutanı Kubilay Alp, daire amirleri ve vakıf üyeleri katıldı. Törende, okul yönetimi tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapıldı. Yardımlarla ilgili değerlendirmede bulunan Kaymakam Küreci, vakıf aracılığıyla Tema Mağazacılık ile yapılan görüşmeler sonucunda geçen yıl 500 öğrenciye giyim yardımı yapılmasını sağladıklarını söyledi. Yeni eğitim öğretim yılının başında ve yaklaşan kış şartları da gözönünde bulundurularak, bu yıl yardımı iki kat arttırıp bin öğrencini faydalanmasını sağladıklarını ifade eden Küreci, "Yardımların bir paketinin bedeli yaklaşık 100, toplam ise 100 bin YTL civarındadır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın iyi şartlanda öğrenim görmesi önem taşımaktadır. Bu vesileyle okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunan firma sahiplerine, adı geçen firmada çalışan ve yardımların yapılmasına aracılık eden hemşehrimiz Şener Karakaya'ya ve katkısı olan diğer firma yetkililerine teşekkür eder, bu davranışın diğer özel teşebbüslere örnek teşkil etmesini temenni ederim. " dedi.