Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-19-2007, 07:11 PM   #10
F.S.Mehmet1453
Aşmış Üye

F.S.Mehmet1453 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12134
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi : F.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond repute

aslan, maymun hariç ormandaki tüm hayvanları yer ve artık sohbet edecek vakit geçirecek hiç arkadaşı kalmaz. birgün artık dayanamaz maymunun yanına gider, maymun ağaçta tabii,

aslan; "ya maymun kardeş gelde iki muhabbet edelim hiçarkadaşım yok canım sıkılıyo valla",

maymun; "yapma ya geliyim de beni de ye dimi beni kandırıyosun",

aslan;

"olurmu maymun kardeş senide yersem ormanda kimle muhabbet edecem seni yermiyim,gel bir iki laf edelim"

maymunu kandıramaz artık;

"gerçekten sana bişey yapmıcam gel bak ne istersen yapayım",

maymun;

"tamam o zaman ayaklarını kuyruğunu ağaca bağla öyle geliyim,sana güvenmiyorum", der.aslande kendini bi güzel ağaca bağladıktan sonra maymun yanına gider ama tirtir titriyor,aslan;

"bak kendimi ağaca bağladım hala korkudan titriyosun korkma niye korkuyosun ki",

maymun;

"hayır titremem korkudan değil heyecanden der, hayatımda ilk kez bi aslan sevicem de....
F.S.Mehmet1453 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla