Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-24-2007, 10:30 AM   #493
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8785
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute

dünyada her sevgili, kendine bi eş arar!
taşın kalbi yoktur ammaa...
onuda yosun sarar!!!

Bakmayın gözümdki yaşa,yüzümdeki hüzne acımayın.Mutluluk sadece gülmsemkle olur sanmayın Her nfste, sevnç vardır,bılmeyne aldnmayn
Mutluluk sadece gülümsemekle olur sanmayın...
Her nefeste, sevinç vardır, bilmeyene aldanmayın...

♡GüVeN rUh gİbİdİr ÇıKtIğI yErE bİdAhA gErİ dÖnMeZ......

Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!:

Bana yrnın getırecei kısı sen deılsen eger,,yrn olmasın bana bu gn yeter!!!

cok uZaktasıN beNi duymaZsıN beLkide HaTırLaMzsıN HaNi Hep derdiN ya "seN bNm biTaNemsiN"..biTaNeN burda seN nerdesiN ??

Ben Ben oLduğUm sürEce seviLdim. BeNi satanLarı kalbiMden bir bir siLdim !! Sevenlerimi kanımdan bi an olsun ayırmadm! hep başım dik yürüdüm!! hayatıma yanLış insanLarıda soktum!! ama onLar bunu hak etmediLer! şimdi sadece yanıma yakışanLa olurum koLpaLarLa değiL...!!
'

Şimdi gözLérimé göz yaŞını öğrettinn ßu yaşLarr utangaç boynunun KolYéSi oLsun.!!ßuda ßenim sana ayrılırken hedıyem olsun Vefasızz.

iLGi mi isTioSN..öNce iLGi GsTerMeN GrK,sewGi mi isTiosN..Önce SewgN GsTerMeN Grk,A$kNa Kar$Lk mı isTiosN..Bu KaLbi Hak eTmN Grk!