Bir zamanlar çocuktum sevmesini bilmeyen. Simdi yalnizim gözyaslari dinmeyen. Bir zalim sevdim kiymet bilmeyen. Onun adi zalim söz verdigi gibi gelmeyen...
Yanında benden yakın başka biri de olsa, her şeyi inkar etmiş inandırmış olsanda ve ona duygulanmış sevdalanmış olsanda, biliyorum bu gece beni düşüneceksin.
Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedim..............
Hani İnsan Ağlamak İster,Gözlerinden Yaş Gelmez.Hani Gülmek İster,Yürekten Gülemez.Hani Birini Bekler O Hiç Gelmez.Hani Onu Severde Hiç Söyleyemez.Tam Söyleyeceği Zamanda O Başkasını SeVeR Ya! İşte O An İnsan Ölmek İsterde EcEL Gelmez.
Hiç sordun mu yüreğine, Bu ayrılık suçu kimde diye? Hiç kavga ettin mi kendinle, Bu aşk niçin bitti diye? O kadar mutlu olacak şey varken, sevdiğin şarkıda bile ağlarken, Hiç düşünmedin mi? Bir gün gelecek,zaman bile aşka yenik düşecek diye Hiç sordun mu kendine
|