* * *
291. gün:
Ben hiçbir zaman başarısız olursam ne olacağını düşünmem, çünkü bunları düşünmeye başladığınızda olumsuz bir sonuca yoğunlaşırsınız. Eğer konunun üzerine atlıyorsam başarılı olacağımı düşünüyorumdur; başarısız olursam neler olacağını değil.
MİCHAEL JORDAN
* * *
292. gün:
Güzel cevap her zaman daha güzel soruyu sorana verilir.
E.e. Cummings
* * *
293. gün:
Bazıları her şeyi olduğu gibi görür, “niçin?” diye sorar; ben hiç var olmamış şeyleri düşünür, “neden olmasın?” diye sorarım.
SHAW
* * *
294. gün:
İyiliği, hastalığı, sefaleti, mutluluğu, zenginliği, fakirliği yapan zihindir.
EDMUND SPENCER
* * *
295. gün:
Harikulade şeyler ancak, içlerindeki bir şeyin koşulların üzerinde olduğuna inanma cesaretini gösterenler tarafından yapılmıştır.
BARİTON
* * *
296. gün:
İnsanlar arasındaki fark ufaktır. Ancak bu ufak fark büyük farklılığa neden olur. Ufak fark tutumlardır. Büyük farklılık ise bu tutumun olumlu veya olumsuz olduğudur.
CLEMENT STONE
* * *
297. gün:
Ben hayatımın hiçbir anında karamsarlık nedir tanımadım.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
* * *
298. gün:
Büyük adamlar olmazsa hiçbir şey başarılamaz. İnsanlar da ancak karar verirlerse büyük olabilirler.
GAULLE
* * *
299. gün:
Nereye gittiğini bilen kişiye yol vermek için dünya bir yana çekilir.
STAR JORDAN
* * *
300. gün:
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
MAXWEL
* * *
301. gün:
Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebildiği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın süre here şeyi yapabilirsin.
ARNOLD SCHWARZENEGGER
* * *
302. gün:
Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız aklınız bunun neden imkansız olduğunu ispatlamak üzere çalışmaya başlar. Ama bir şeyin yapılabileceğine inandığınızda, gerçekten inandığınızda aklınız onu yapmak üzere çözüm bulmanıza yardım etmek için çalışmaya başlar.
DR. DAVİT J. SCHWART
|