Amerika da bir süper markette, müşteri yarım kivi satın almak istiyor. Tezgahtar bunun mümkün olmadığını söylüyor. Kavga çıkıyor. Tezgahtar koşa koşa müdüre çıkıyor: - "Efendim, hayvanin biri yarim kivi almak istiyor", der demez söyle bir arkasına dönünce ne görsün!! Müşteri birlikte gelmiş, ensesinde duruyor... Tezgahtar hemen müşteriyi işaret ediyor: -"Bu beyefendi de diğer yarısını almak istiyor, efendim..." Mudur durumu anlıyor, adama yarim kiviyi mecburen verip gönderiyorlar. Mudur bir saat sonra tezgahtarı çağırtıyor: -"Tebrik ederim, çok zeki davrandın, iyi idare ettin, nerelisin sen? -" Brezilyalıyım efendim..." -"Amerika'ya niye geldin?" -"Brezilya cazip bir yer değil efendim, orada insanlar ya ******, ya da futbolcu..." -"Biliyor musun benim karim da Brezilyalı..." -"Yaa öyle mi, acaba kariniz hangi takımda futbol oynuyordu?
konuşturduk pezevenki
Arkadaşlar ile otururken bazen konu buraya gelir ve bende bildiğim onca fıkra arasından ancak 1 veya 2 tane hatırlarım sonrada duydugum fıkarları gelip biyerlere yazacagım derim ama nerdeee...Şimdi yazıyorum...
Bazı önemli kuruluşların yeteneklerını ölçmek isteyen bir firma mağrada buldugu bir insan iskeletinin yaşını bulmaları için teker teker bu kurluşları çagırıyor(512.453 yaşındaymış);
Amerikadan Fbi geliyor içerde 2-3 gün duruyor bunun yaşı 450-600 bin arasındadır diyor,Japonyadan ??? geliyor ve içerde 5-6 gün kalıyor yaşına 480-570 nın arasında dır dıyor sonra şu fransadan gelıyorlar içerde 2-3 hafta kalıyorlar yaşına 500-540 bin arasındadır diyor En son mit geliyor 1 ay geçiyor 2 ay geçiyor ses yok,Firma yetkilileri endişeleniyor tabi içeriye kameraları alıp gırmeye karak verıyorlar tam mağranın agzına geldıklerınde takım elbiseli biri bağrını açmış elinde sigaraylan gelıp bunlardan ateş istiyor şöylee içine çektikten sonra firma yetkılileri sorusunu soruyor kaç yaşında bu iskelet diyorlar adam tam olarak 512.453 diyor Tabi fırmadakıler şaşırıyor nasıl bıldınız dıyor.Adamda konuşturduk peze... diyor
|