Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-11-2008, 06:12 PM   #1312
WrAtBoY
Forum Demirbaşı

WrAtBoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi : WrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond repute

SEN SOYLEMEDEN DE BILIYORUM
Seziyorum ki kacacaksin..Yalvaramam kosamamAma sesini birak bende Biliyorum ki kopacaksinTutamam saclarindanAma kokunu birak bende Anliyorum ki ayrilacaksinCok yikkinim yikilamamAma rengini birak bende Duyumsuyorum ki yiteceksinEn buyuk acim olacakAma isini birak bende Ayrimsiyorum ki unutacaksinAci kursun bir okyanusAma tadini birak bende Nasil olsa gideceksinHakkim yok durdurmayaAMA KENDINI BIRAK BENDE

YOKLUGUNDAKI SEN
Yine yalniz degilim her zamanki gibiBu Uzakdogu gecesinde yoklugunlayim,Aramizda yirmibesbin kilometreSen kistasin ben yazdayimSen bir yarisinda dünyaninBen öte yarisindayimYine de birakmiyor ellerimi yoklugunDaha da bir gönlümcesinVarligindan bin kat güzelO yalimsal çiplakligin yalaz yalazVe en gizlerden konusurken ellerinIçimden gelmiyor mektup yazmak demedenSevisiyoruz yirmibesbin kilometreden
WrAtBoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla