CHINESE EMBASSY
Bu bölümde saklanmak ön planda. Asla kimseyi öldürmeyin ve asla gözükmeyin. Bölümün başında, kızla konuşun ve ardından ilerleyip duvardan atlayın. İleride iki tane nöbetçi var. Sağ taraftan şişe alarak bunu duvara atın. Adam size bakmaya geldiğinde onu halledip gölgeye saklayın. halledin derken, bayıltın anlamında diyorum

Ardından diğer etrafta dolaşanı da hallederek sol taraftaki ateşin oradan, arka taraftaki merdivenlerden çıkın. İlerleyip merdivenlerin oraya gelin. tahtalarda ilerleyerek karşıya geçmeniz gereken halata gelin. İlerideki ışığa ateş edin ki ipten geçerken kimse sizi görmesin. Aşağıda bir ton adam var, görünürseniz işiniz biter. Duvara yaslanarak ilerleyip merdivenden inin. Ardından çöpün arkasına saklanın ve adam görmeden çöpün üzerine çıkıp çatıya çıkın. İleri gidin, diğer taraftan aşağı inerek gölgeden doğru diğer tarafa geçin. Açıklıktan içeri girin. Soldan ilerleyerek kanalizasyona girin. Sakin olun, fazla debelenmeyin ki ses çıkmasın
Tünelde ilerleyin, soldan giderek yol ayrımına gelin. Sağdan ilerleyin ardından sola dönün. Ardından dümdüz giderek açık bir kapıya ulaşın. Buradan düz gidin, merdivenden çıkın. İleri doğru eğilerek ilerleyin. Kutuların oraya gidin ve ışığı söndürün. Geri dönün, adam gelirse geçmesini bekleyin, ve ilerleyin. Ara yoldan ilerleyin. İleride merdiven olacak yukarı çıkmak için. Ardından arabanın arkasına koşun. İlerde boruya atlayın ve ilerleyin. Pencereden girin. Borudan tutunarak yukarı çıkın ve bir adamla karşılaşacaksınız. Bu sizin kontağınız. Adamla konuştuktan sonra tabelanın ardan ilerleyip aşağı inin. Artık en baştaki duvarın diğer tarafındayız.
İleride adamlar var doğal olarak, ama bence bulaşmayın derim. İlerideki merdivenlerden çıkın ve odaya girin. İlerlediğinizde halletmeniz gereken bir adama rastlayacaksınız. Ardından balkona çıkın, kutuya çıkın ve halatla diğer tarafa geçin. İlerleyip karşıya atlayın. Merdivenlerden çıkarsanız cephane bulabilirsiniz. Çıkmadan ilerlerseniz meydana geliyorsunuz. Burada kamyon geçiyor. Onun geçmesini bekleyip adamla konuşurken sol taraftan sıyrılın. Kamyon gittiğinde klübedeki adamı bayıltıp ışığı kapatın. Diğer adam olayı kontrole geldiğinde onu da halledin. Hepsini köşeye saklayın. Sonra soldan ilerleyin. Gölgelerden gitmeyi ihmal etmeyin.
Orada dolaşan adam ve köpeğini halletmemiz gerek. Özellikle köpek çok tehlikeli. Bazen kamyom köpeği eziyor. Ben buna rastladım ama adam beni öldürdüğünden bir işe yaramadı

Adamı elektrik silahıyla vurmanızı tavsiye ederim. Ardından köpeğin de kafasına bir tane kurşun sıkarsanız (şakacıktan) hallolacaktır. Sonra ilerlemeye devam edin, ufak köprüden geçin ve gölgeden ilerleyin.
Çalıların oraya geldiğinizde soldaki büyük binada telefonla konuşan adamı mikrofonla dinleyin. Konuşması bittiğinde dışarı çıkıyor. Çıkış kapısına arabasıyla geldiğinde yine mikrofonla onu dinleyin. Bunu yapmak için mikrofonu arabanın camına tutmanız yeterli. Bunların ardından, artık diğer duvara ulaşmanız gerekli. Soldaki binaın, kırmızı ışığın olduğu yerden ilerleyerek gözükmeden devam edin. Artık alarm çalması sorun olmadığından adamları bayıltabilirsiniz. Dikkat, öldürmekten bahsetmiyorum. İşiniz bittiğinde karşı duvardaki dikenli tel olmayan yere gelin. Oradaki boruya tırmanıp sizi bekleyen cici şoförünüze kavuşun.