Tek Mesajı Görüntüle
Old 01-27-2006, 01:23 AM   #40
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4418
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

arkadaŞlar Yorumlari Okudum Tabİrİ Yerindeyse GÜlerek Gectİm Hele Bazilari Vardiki Okumaya Bİle Degmezz Kiskanclik Diye Bilecegimiz Tabirde Yazilardi
Forumda Herkes Birilerini Seve Bilir Kardes Gibi Ama Bunu Cekemiyen Ne Biliyim Ya Olsun Diye Soyliyen ArkadaslŞara SESLENIYORUM KIMSE BURADA YAG OLSUN DIYE YORUM YAPMAZZ YAPAN SATEN AKILSIZ DIR YAG YAPSA NE OLACAK ODAMI YONETICI VEYA BILMEM UST DUZEYEMI GELECEK SEN BENI SEVIYORSUN DEMEKLE BENCE BOYLE SEYLERI BAHANE EDEIPTE BIR YERLERE VARMAYA CALISMASINLAR VARAMAZLARDA VE BIZLERI BI NEVI BOLMUS OLURLAR....
UZUN LAFIN KISASI HERKES BIRILERINI SEVIYORSA ISMINI YAZAR BU DOGALDIR BUNU YAG OLARAK ALGILAYAN ARKADAŞLARI KINIYORUMM BEKLENTI SANAN ARKADAŞLARIMIZI YANLIS DUSUNCELERDELER...
BENIM KIMI SEVDIGIME GELINCE BEN WWW.CAKAL.NET TEKI TUM KANKALARIMI KARDESLERIMI SEVIYORUMM SEVMEYEDE DVM EDECEGIM...
BU FORMUDA ACIP BIZLERI BIR ARAYA GETIREN ARKADAŞLARA SONSUZ TESEKKURU BORC BILIRIM
SAYGILARLA
ReLaKsT...
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla