bana neden anlattığını söyleyim...yakaladığı şeylerin hesabını sormak için..bu arada yaptığı casusluğu ele vermiş oldu haliyle tabi....
evet tuzağı ilk öğrendiğimde yaptığım taramada win 32 dosyalarında trojan bulmuştum hatta trojan-LAR. ama formatla bunlardan kurtulmuş olmam gerekmez mi?
şuan ki durumum; pcye format attım evet, şuan çok güvenmediğim antivir adındaki anti virüs programı ve ad aware çalışıyor. pc hakkında fazla bişey bilmiyorum ikisinin beraber kurulu olması iyi mi kötü mü bilmiyorum açıkçası. şuanda hala -mecburen- kendisinin gönderdiği dosyaları alıyorum. 2 defa tarama yapmadan açmıyorum ama

alıyorum çünkü almazsam kızıyor ona güvenmediğim için.
dediğin gibi ip numaramı alabilir...hatta bana kalırsa çoktan almış olmalı.
şimdi yeniden format atıcam ve dediğini yapıcam yani anti virüsü kurmadan önce int. bağlantısını kasadan çıkarıcam. hangi anti virüs programı ile kendimi en çok güvende hissederim bilmiyorum. eğer bu konuda da yardımcı olursan minnettar kalıcam

ve antivirüsü de kurup çalıştırdıktan sonra, dosya alsam bile anti virüs programı yeni bir casusluk girişimine karşı beni korur değil mi?
kısacası kendimi güvende hissetmek için neler yapmalıyım lütfen anlatır mısın?
şimdiden tşkler...ilgilendiğiniz için. inanın çok berbat bişey izlenmek

insan sürekli tedirgin oluyor, sanki burnumu karıştırsam birisi görecekmiş gibi hissediyorum

paranoyak oldum, psikopata bağlandım resmen