Konu: Erken Secim?
Tek Mesajı Görüntüle
Old 01-29-2006, 01:07 AM   #16
muzi4141
Geçerken Uğradım

muzi4141 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 3267
İtibar Gücü: 1465
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi : muzi4141 is a splendid one to beholdmuzi4141 is a splendid one to beholdmuzi4141 is a splendid one to beholdmuzi4141 is a splendid one to beholdmuzi4141 is a splendid one to beholdmuzi4141 is a splendid one to beholdmuzi4141 is a splendid one to beholdmuzi4141 is a splendid one to beholdmuzi4141 is a splendid one to behold

RELAKST KANKA YAŞINI BİLMİYORUM AMA BEN SENDEN BAYA BİR BÜYÜĞÜM VE DEVLET MEMURUYUM YANİ TABİRİ CAİZSE 657 YANİ BORDRO MAHKUMU ŞİMDİ BİLMEDİĞİNE KULAK VERİRSEN SEVİNİRİM 2005 İTİBARİYLE S.S.K SAĞLIK BAKANLIĞINA DEVREDİLDİ DEVREDİLME ŞART NAMESİNDE DERKİ ÇALIŞANLAR TÜM SOSYAL HAKLARI VE ALACAKLARIYLA DEVREDİLMİŞTİR OYSA BİZLER DEVLETİN BİZE KANUN KARARNAMESİNDE DEVLETİN VERDİĞİ İKRAMİYEYİ HER GELEN SİYASİ HÜKÜMET ÖDEMEK ZORUNDADIR DER OYSA BU HÜKÜMET İLK GELDİĞİ ANDAN İTİBAREN DEVLET MEMURLARINA KARŞI SOĞUK BİR SAVAŞ BAŞLATTI BU 1- DAHA SONRA DEVLET HASTAHANELERİNDE ÇALIŞANLARIN MAAŞLARININ DÜŞÜK OLDUĞU ÖNE SÜRÜLEREK DENDİKİ S.S.K DAN GEÇEN MEMURLAR MAAŞLAR EŞİTLENENE KADAR ZAM ALMIYACAKLAR DENDİ BU 2- ŞİMDİ SANA SORUYORUM 3. ÇOCUK OKUTUYORUM VE BEN İKİ SENEDİR ZAM ALMIYORUM İKRAMİYEDEN ZATEN VAZ GEÇTİK BİLMEM BU YAZDIKLARIM GÖRÜŞÜNÜ DEĞİŞTİRİRMİ AMA ŞUNUDA BİLMENİ İSTERİMKİ GECELERE KATILIYORUM

----------------------------------------------------
GeCeLeR : Saygı Duyulacak Abime Saygısızlık Etmeyin

NOT: Forumumuzda olmakla bizlere gurur veriyorsun teşekkürler sevgili abim ...
muzi4141 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla