Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-24-2008, 06:08 PM   #244
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2092
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute

Adı hasret

Herşey bir gece yolculuğunda başladı.Anlamsızbir gidiş karanlığa doğru,ansızın gözgöze geldiğimiz anda bakışlarında damla damla erirken su misali yol bulup aktın gönlüme,öyle derin bir bakış,öylesine bir akıştı bu,bitmesin diye bu an huşu ile gönlüm mevlada dilim duada yalvarıyordum.sen ki seher vakti doğan güneş gecenin en koyu mavisinde ayın on dördü gibi parlıyordun karşımda her yerde seni görüyordum içim dışım sen oldun sen vardın zamanın ve mekanın ötesinde aşkın var oluşuma hayat bahşediyor sevdanla tutuştu kalbim hasretin yangınlarındayım senden ayrı kaldığım bu zamanlarda gel ey sevgilim gel gurbet gülün solmadan gözüne yaş dolmadan can bedenden çıkmadan vakit çok geç olmadan dön gel artık sevdiğim gittiğin yerlerden karlı dağlar uzun yollar tükenen ömrümüzde geçiyor yıllar seni bekliyorum bıraktığın yerde hasretin özleminle gel sevgilim gel
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla