Tek Mesajı Görüntüle
Old 03-18-2008, 08:18 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2070
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan Sabancı ve Koç ortak oldu

Sabancı ve Koç ortak oldu

Sabancı, 'Daha önce bir araya geldiğimizde tokat yemiştim' dedi.
18 Mart 2008 / 18:12

Pegasus Havayolları ile araç kiralama sektöründe faaliyet gösteren Koç Topluluğu şirketlerinden Budget, yeni bir iş ortaklığına imza attı. "Uç ve Kirala" konseptiyle sunulan işbirliğinde, Pegasus yolcuları Nisan ayı sonuna kadar Budget'ten günlük 9 YTL'den başlayan fiyatlarla araç kiralayabilecek.

Pegasus-Budget işbirliğinin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, "En son Ali (Koç) beyle bir araya geldiğimizde Sabah gazetesinin sür manşetinde iki Ali Türk Telekom'u satın alıyor diyordu. O zaman Sabancı Holding'de çalışıyordum, yönetim kurulundan 'Oğlum bu ne?' diye 'tokat' yedim. Şimdi daha ayağı yere basan projelerle birlikteyiz" dedi.

Ali Sabancı, "Misafirlerimiz yurtiçinde 16, yurtdışında ise 21 noktada en düşük fiyattan uçmanın yanı sıra bundan sonra araç kiralarken de en düşük fiyattan yararlanacak. Yani Pegasus-Budget işbirliğiyle havada ve karada en uygun fiyat bir arada olacak" dedi.

İŞ HACMİ BÜYÜYECEK
Aynı toplantıda konuşan Koç Holding Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, bu iş ortaklığının her iki şirketin iş hacmini büyüteceğini söyledi.

Koç, otomotivde üretim ve perakendeciliğin yanı sıra sürdürdükleri araç kiralama halkasının Koç Topluluğu’nun turizm faaliyetleri ile yakalanan sinerji açısından da önem arz ettiğini ifade etti ve gerek havayolu gerekse araç kiralama alanlarında büyüme bekledikleri için bu işbirliğinin memnuniyet verici olduğunu ekledi.

HEDEF BEŞ BİN ARAÇ KİRALAMAK
Kampanya kapsamında Pegasus müşterileri Nisan ayı sonuna kadar Budget'tan KDV ve sigorta bedelleri hariç ve 9 YTL'den başlayan fiyatlarla araç kiralayabilecek. İşbirliği ile 2008 sonuna kadar 5 bin araç kiralanması hedefleniyor.
EnSonHaber.com
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla