Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-12-2006, 02:40 PM   #4
scarface
Müstakbel Üye

scarface Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1491
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Alıntı:
İlk Gönderen tunada
kesinlikle gerek var bu senin düşüncen yorum yok benim düüşüncelerim çok var
ben 1 mayısta samsundan ankaraya yuruyosam eylem var die ve tek başima deil binlerce yoldaşimla ki burrda bi yanliş anlama olması ben bunu şuanda burda reklam olsun die solemiyom ben bu yuruyuşu son 4 yıldan beri yapıyorum.. isterdimki DENİZ abimle YUSUF abimle yürümek isterdimm benmde yorumumun bi kısmı ama çok küçük bi kısmı bu yane dewenin yanında karınca bile kalmaz GeCeLeR boyle bi yorum yapmanızada gerçekten kırıldım arkadaşim ama eywalla yinede...
Yorum yapamama özürlü değiliz. Ancak önemli olan çok laf değil, anlatılmak istenenlerdir. Bazen bir resim dahi sayfalarca yazılanlardan daha çok şeyler anlatabilir. Ki; bende o yolu seçtim.
Ayrıca adalet/hak isteğinden yola çıkıp solcu olanlara karşı saygım sonsuz. Yeter ki; bölücülük faaliyetlerine girişmesinler ya da farkında olmadan dahi olsa alet olmasınlar...
Bence yapılması gereken Atatürk gibi realitelerle uğraşmaktır. Atatürk tekliflere rağmen ne komünizmi ne de faşizmi uygulamaya kalkışmıştır. O modernite projesini Türkiye'ye uygulamaya çalışan bir lider idi. Ve de dediği gibi az zamanda çok ve büyük işler başardı...
Yoksa sınıfların ve devletin oplmadığı bir yönetim biçimi olan komünizmi savunmak maalesef bir ütopyadır. Komünist sistem dünyada hiçbir yerde uygulanamamıştır (S.S.C.B, Küba vs. dahil).
Ancak bu kapitalizmi savunduğum anlamına da gelmez (ki günümüz enternasyonel/neo-liberal kapitalizm anlayışını hiç savunamam; bu sistem sadece büyük şirketleri kollayan bir sistemdir).
Son olarak diyeceğim ideallerin yanında bir de gerçekler vardır. Bir de tanımadığınız/bilmediğiniz adamların peşinden koşmayın....