Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-13-2006, 04:00 PM   #6
supra
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 636
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : supra is on a distinguished road

değerli arkadaşım bizim serzenişimizin nedeni Genel başkanın izlediği pasif tutum nedeni ile yoksa zihniyetimizde ve desteğimizde bir eksilmenin olması düşünülemez; ancak siyeset ince hesaplar içerisindeiken sen tabanından koparsan, seni destekleyen insanların beklentilerini (parti ve ülke adına) karşılamazsan, akıllardaki soru işaretlerini gidermezsen işte o zaman sıkıntı var demektir. Buyurun karikatür krizi çıktı, bu konu hakkında yorum yapılmazda ne yapılır, çıt yok. ben TV lere çıkıp perinçek gibi bas bas bağırsın demiyorum ama yeri ve vakti gelince hiç olmazsa varlığını hatırlayalım ki kendi adımıza bu konjektür içindeki var olunduğunu bilelim. Sn. Bahçelinin şahsiyetinden yana bir tavır değildir bu ama izlenen poltikadan herkes şikayetçi. bulunulan yerden çıkıp bakılması lazım. İnsanlarının arasına girip konuşulması lazım. Partimerkezinde oturmakla olacak iş değil bunlar.

Türk - İslam Ülküsü meselesine gelince, burada demek isstediğim İslamın bu düşünce sisteminin içinden çekip çıkarmanın yanlış olduğudur. yoksa kimsenin dini veya inancı bizi alakadar etmeyeceği gibi vatan sevgisini tekelimize alıp sadece bize münhasırmış gibi gösterme gafletinde de değiliz.
Bu ülkeyi seven herkesi bizde severiz.

son olarak bahsedilen silkinip kendine gelme, kafayı kuma sokup benmerkezli bir bir zihniyetle elbetteki olmaz. İnasnlara yeniden hatırlatılması gereken şeyler var.Çıkıp konuşulması gereken gerçekler var. Umarım meleket için hayırlısı olsun.

saygılar
supra çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla