Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-13-2006, 07:54 PM   #8
albani
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 3001
İtibar Gücü: 1456
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi : albani has a spectacular aura aboutalbani has a spectacular aura aboutalbani has a spectacular aura about

Beyler belliki bizim bir sıkıntımız vardır bnu saklamak yada görmezden gelmek elbette olamaz,ben yukarıda çok kısa değindim,çünkü konu çoook uzundur,inşaallah zamanı gelince bunlarıda elbette işleyeceğiz.

Devlet bey konusunda bende size katılıyorum Sn.Supra,ama o kişinin
bazı yaratılış ve üslup anlayışları vardır.
Ama çalışma konusunda doğrusu tereddütlerim vardır,bu konuda yeni açılımda maalesef göremiyorum,sankim bir şeyler bu partinin elini tutuyor gibi bir hava sezinliyorum!!!!!!!!!!!!!vede hem hayret ediyorum hemde çok şaşırıyorum.

1-Mutlaka yapılanma şarttır,bunu bile bazıları düşünmüyor bile!!!!!!!!
2-Bazı kişilerin yerlerine mutlaka yeni kanlar gelmelidir
3-Özellikle gerek kısa vadede gereksede orta/uzun vadede Ekonomik
beklentiler konusunda ise benim şahsen,bu konularıda bilem birisi olarak çok ciddi kaygularım vardır
4-Seçimler çok uzak değildir(5 yılsa olsa bile;1,5 yıl vardır),üstelik bir erken seçim bana hep var gibi gözükmektedir ve dolayısıyla yine bir çalışma yoktur
5-Çalışma mutlaka kadroların yenilenmesi ile olmalıdır,hala eski bazı kişilerde ısrar edilmesi yanlış ve haksızlık olacaktır,uyanmak ve uyanık olma vaktidir!!
6-MHP aslında bazı açılımlar/söylemler/eylemler yapsa oy potansiyeli çok fazla artar,ancak mevcut aslında var olan potansiyerl maalesef başka partilere gidiyor ve bunun en tipik örneğide geçtiğimiz son seçimdir.
7-Bugünkü yapıyla ben doğrusu hiç bir sürpriz beklemiyorum!!!!!!!!
8-Şartlar çok ciddi verici TÜRK/TÜRKİYE için ve bunu görüp buna göre yapılanmak şarttır
9-Mutlaka bazı eski saplantılardan kurtulmak gerekir,salt böyledir demekle
Türkiye ye ilaç olunmaz!!!!!!!!!!!!!!!ilaç reçetesi bellidir ama,bunu uygulamakta bazılarının vazifesidir,yani herkes elini taşın altına sokacaktır,ve tetikleyici bazı unsurlar olacaktır!!!!!!!!
10-Hiç bir şey için çok geç değildir ama hep böyle gidecek diyede beklenemez,kangren olmuş yaraua mutlaka müdahele şarttır.

Selamlar
albani çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla