Alıntı:
İlk Gönderen ReLaKsT
arkadas bu konusma boyle gecmıyor dogru yansıtırsan sevınırım orda adam basbakana bagrıyor tamam koylu mılletın efendısı ola bılır ama sunuda unutmayalımkı karsısındakı bı basbakan duzgun dogru durut sakın konusması uslubunda olması gerekır yıne bızım baskan alın yanımdan dıyor
baska devlet baskanları olsa emın olun o adamı hapıste curutur
sunuda eklemek ıstıyorum bence tayıp erdoganı sureklı ataturkle karsılastırmak dogru degıl suana kadar hıc bır basbakan ataturkle karsılastırılmadıda nıye tayıp bunu dusunelım demekkı adam ıyı seyler yapıyor sureklı onun ıcın karsılastırılıyor ama yanlıs
bence basbakanı ben desteklıyorum sonuna kadar haklı tamam belkı lan demıs ola bılır ama kendınızı onun yerıne koyarsanız kım bılır sızler veya ben ne soylerdım bunlarıda dusunun yorum yaparken saygılarla
|
arkadasım ii demissin hos demissin de oyle bi ulkedesin ki... bagırmadıgın surece kmse seni dinlemiyo... ya ensesine vurucaksın ya celme takıcaksın iste o zaman dinlenirsin bu ulkede...adamda bunun dısında bir sey yapmamıs... lafı oldukca agır... " ne yuzle geliyorsunuz buraya!" ama dikkatinizi cektirmis ki bu laftan sonra basbakan adamın farkına varıyor...