Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-06-2008, 04:01 PM   #26
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute

***** ZoRbA *****

Gözler kısık,
Kollar omuz hizasında.
yarı kartal /yarı atmaca

kapatmış kendini
avının üzerine
dönüyor
Hiç durmamacasına

Oyunun adı......malum

Kadının adı ise yok
Hiç olmadı ki / Sorma.

Bu arada,
iyice ağırlaşırken hava
Müzik ritmi git gide
Zorlama da.

Adam
içine dönük
içinde ise; binbir yama

ah eder gibi
kırılan kabuklarına
atmış ruhunu
gurur girdabına

çıktıkça batarak
ve batışına alkış tutarak
/oynamada.

Oyunun adı....
'işine geldiği gibi sevda '

Adamın adı ise.....
kısaca
ZoRbA*******

07/12/ 2004..... Çamlıca

SEVGİLİ DOSTLARIM ben şiir hayatımda ne zaman bir şiirime ' Z' harfi ile başlayan bir başlık koydu isem o andan sonra şairliğim izne çıkmıştır. Sanırım yine öyle olacak. Belki de benim bu ruh halim 'Z' harfi; alfabemizin son harfi olduğu içindir.
Kısacası hazıra dağ dayanmıyor. İmgeleri tükendi kalemimin.Yaşamı sömürüp sermaye toplamaya gidiyorum. Yazmaktan mola alıp bir süre sadece şiir okuyucusu katına çıkmaktır planım. Ya nasib bakalım iznimiz ne kadar sürecek.......

****** dost var düşman var, hani birileri ola ki ' şiirleri rabet görmedi de kaçtı' der diyedir bu dip not. öyle düşünenlere sayfamın istatistiklerine tıklayıp hitime bakmalarını öneriyorum.eeee burası antoloji... gözünü oymayı severiz birbirimizin değil mi efendim? *********

Mine Özdemirtaş