Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-06-2008, 06:43 PM   #419
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute

NiHaVenT TüRkÜ,

A BENİM BAHTSIZIM

Hüzzam vururken, nihavent te durdu sazım
Bu gece; mızrab sensin. A benim bahtsızım

Yüreğinle, bam telime dokunman lazım
Bu gece; beste sensin. A benim bahtsızım

.................................................. ...........Oynuyorsun sen benimle, küçük hırsızım
.................................................. ...........İşve sende, cilve sende.Tatlı huysuzum
.................................................. ...........Doymuyorsun sevdalara. Aşka aşıksın
.................................................. ...........Düşeceksin dillere.A benim bahtsızım

Seni çalmak,söylemek; benim alın yazım.
Bu gece dil de sensin. a benim bahtsızım

Gitme. Sensiz çalamam. Bana aşkın lazım.
Bu gece ilham sensin. A benim bahtsızım.

.................................................. ...........Oynuyorsun sen benimle, küçük hırsızım
.................................................. ...........İşve sende,cilve sende.Tatlı huysuzum
.................................................. ...........Doymuyorsun sevdalara. Aşka aşıksın
.................................................. ...........Düşeceksin dillere.A benim bahtsızım

..................... Gerçekten nihavent makamında fantazi türkü )

Mine Özdemirtaş