Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-25-2006, 06:51 PM   #8
ayten
Daimi Üye

ayten Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 120
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1649
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi : ayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen sonnnefes
bu kızlar neden bizleri çekemez bi türlü anlamam...eminim yazıyı koyan arkadasımız bunların dogru olmadıgını en başta kendisi biliyodur...
siz kızları anlamak için uğraşmıyorsunuz bile..bu çok zormuş gibi geliyor size..tek düşündüğümüz bi şey var..o da bu forum sitesinin en çok izlenen bölümünde yer alıyor.. kafanız sadece oraya çalışıyor sizin..
ben ne kadar anlayışlı oldumsa bi türlü erkeklere yaranamadım..kıymet bildiremedim birtürlü..kıskanç olmadım, baskı yapmadım..ama olmadı..
ve en sonunda ilan ediyorum sen ve senin gibi erkeklerden NEFRET EDİYORUM..bundan sonra tek bi damla göz yaşınıza acımam..
ve bu yukarıdaki yazı için doğruluğuna inanmadığımı söylemişsin..tam tersi bunların hepsi benim için %100 doğrudur..kızların erkekleri çekemediğini söylemişsin, hiç alakası yok..çekilemeyecek özelliğiniz bile yok..
daha ne diyeyeyim ki??????.......