Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-26-2006, 12:58 PM   #9
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3266
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen ImmortalSouL
Adım Ferhat.. 24 yaşındayım .. Aslen Çok eski Azeri KökenLi oLup .. iStanbul AvcıLarda ßüyüdüm.. Daha yeni Uludağ Üni. Elektronik MühendisLiği ßölümünü ßitirdim.. inŞallah 2007 de Astek oLarak asKeriz.. ßu Arada Bateristim.. Eski AdıyLa Immortal Souls Şimdiki AdıyLa Paranoid Android Grubunda Davul çaLıyorum.. Sıkı ßir Knight Empire Ve Lineage Oyuncusuyum .. Ultimayı Zaten Yedik Bitirdik.. Diablo Desen Offf aLLahım.. Neyse İşte ßen

ßu Arada Yarışmacı ArkadaşLara ßaşarıLar diLemiyorum.. Çünkü Yarışmayı ßen Kazanıcam
vay be demek avcılarda buyudun artık avcılarda fes e yada marpuc a gider 1 nargile yaparis ... askerlik konusundada asteğmenliği falan sie et sen kısa dönem askerlik yap bence. derler ya en güzel askerlik en kısa askerliktir diye katılıyorum bunada ...

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla