|
Aşmış Üye
Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57966
Rep Puanı : 34658
|
Keşke
Seni ne çoK sevdiğimi söylemek istiyorum,nasılsın diye sormadan,bende iyiyim diye yazmadan. Sensizliğim de bir türkü oldu, 'özledim seni' kelimesi.Ve sensiz olduğum her an varya,ne aş isterim ne su.Bildiğim bir şey var sevgilim,günün yirmi dört saati hep seni ararım,hep seni özlerim..
Birde hayaline dalar giderim,bir mum gibi eririm gözlerinde,sonra yıldızlı bakışlarında sönerim.hasret *******inde ağlarım,tepeden tırnağa vurulmuşum gibi acır bedenim karanlığa dalınca. Hasret *******inde işte böyle ağlarım,sonra senin için bir şeyler yazarım.Çoğu kez yokluğunu unutmak isterim unutamam...Gülmeye zorlarım dudaklarımı gülemem ve her defasında yokluğuna yenik düşer çaresizliği yaşarım.
Boynum büküldüğünde saçlarımı okşamanı beklerim hep.Bir çift sevgi sözüne kurban olurum,duymak isterken.Hayal de olsa,rüya da olsa razı olurum sonra ılık nefesine,sıcak ellerine,gözlerine.
Kapım vurulsa,açtığımda seni bulsam karşımda,sarılsam doyasıya,sarılsam doyasıya boynuna,kapanıp ayaklarına yalvarsam,'beni sensiz bırakma ne olur'desem...Basıp geçtiğin her yeri eğilip öpsem,kurban olup yollarına.
Dalga dalga saçlarınla oynayıp,okşasam,koklasam,teninin kokusunu duysam buram buram.Sonramı? Sonra bir kibrit çakıp ayrılığa,içebilsem duman duman...Zehir olsa bile,ciğerlerimde söndürebilsem hasretini.
Aşkım,hayatım keşkelerle dolmaya başladı artık.Bin pişmanlıkla söylenen bir 'keşke' kelimesiyle savaşırım.Bir ömür boyu gözlerine bakabilseydim,doğduğum günden o son günüme dek.Keşke aynı sokakta oturup,aynı parkta oynasaydık.keşke aynı salıncakta sallanıp,aynı kaydıraktan kaysaydık.keşke aynı şehirde hatta aynı evde,aynı odayı paylaşsaydık.Bir oyuncakla beraber oynayıp,bir evcilik oyununda sen baba olsaydın,bende anne.Keşke aynı bakkaldan alıp horoz şekerini,paylaşıpta yeseydik.Aynı korkularla uyanıp çocuksu rüyalardan,aynı yastığa sarılıpta ağlasaydık keşke.
Okula gittiğimiz o ilk günün heyecanını beraber yaşayıp,aynı yoldan yürüyüp her sabah,aynı sırada otursaydık keşke.Beraber glseydik şakalara,beraber dayanmaya çalışsaydık aile sorunlarım****eşke ağladığımda sen silseydin hep gözyaşlarımı,keşke sen tarasaydın saçlarımı.Aynalara bile baktığımda seni görseydim,kırmızı gülümü saçlarıma takarken sen bilseydim...
Komşu bahçelerden erik ağaçlarına tırmanıp,beraber çalsaydık yemyeşil erikleri,beraber azar işitip,beraber saklansaydık keşke çatı altlarına.Beraber kırsaydık oyuncaklarımızı,beraber dağıtsaydık odamızı.Kırlarda koşturup,aynı çiçekleri toplasaydık saçlarıma taç yapanım sen olsaydın keşke...Sonra beraber kaybetseydik yolumuzu,beraber yaşasaydık keşke o ilk korkumuzu.İlk aşkımızı çocuksu aşkımızı beraber yaşayıp,gizli gizli gezseydik mahalle aralarınd****aybettiğimde çocuksu gözlerimde düşlerimi,keşke beraber arasaydık.
Ne olurdu ki gözümü ilk açtığımda bile seni görseydim,senin kokunu duyup annemin sinesinde,ilk sana gülseydim.İlk adımımı bile atarken sana gelseydim.Ve ilk düştüğüm yerde ne olurdu ayaklarına kapansaydım,dizim senin yüzünden kanasaydı,yıllardır kalan yara izim senden kalsaydı...,
Ama bir tanem,herşeye rağmen,içten gelen bir sevgi sözünü ilk senden duydum.İlk defa sen verince o gece kırmızı gülü,mutlu oldum.İlk gördüğümde takılıp kalmıştım gözlerine,bakmaya doymamıştım.İlk defa yeni tanıdığım birine gönül vermiştim,ilk heyecanı yaşamıştım ellerini tuttuğumda.Öleceğim sanmıştım,'hayatımın tek erkeği olacaksın'diye içimden dualar etmiştim.İnanmıştımda ta ilk başta,ne olurduki bu mutluluğa bilmem kaç yıl önce kavuşsaydık.Erkekler için ağlanmaz derken senin için gözyaşı dökmüştüm.,senin sevgini ben,bir Leyla ile mecnun'da görmüştüm.
Öylesine sevmişim ki seni,yüreğini,temiz kalbini.Yazık sensiz geçirdiğim günlerime,saatlerime,saniyelerime..
VE BİR GÜN YILDIZ GÖZLÜM,SANA KAVUŞACAĞIM.O GÜN SARILIP BOYNUNA ASLA,AMA ASLA SENİ BIRAKMAYACAĞIM.ASLA KEŞKE DEMEYECEĞİM BİR DAHA.