Sen
Sen yoksun buralarda yaşamak ne kadar zor biliyormusun; ne güneş gibisin nede ay yada gökyüzündeki yıldızlar gibisin; sen başkasın güneş geceye teslim ederken kendini gece yıldızlara teslim eder ben yalnız sana sana yaşıyorum. Bu ne yarabbim bu nasıl bir duygu,
Ne yerdeyim nede gökte ben yalnız senin gönlünde yaşamak senin kollarında yaşlanmak,
İstiyorum çok şey istemedim aynı yastığa baş koymak onunla mutlu olmak istiyorum.
Sevdalandı deli gönül durmaz akar biliyorum hep seni düşünür seni yaşar anlıyorum.
Buraları seninle başka oldu biliyormusun benim gönlümde baharı yaşıyor yaşamaktan, seninle
Olmaktan mutlu oluyor ellerini tutmak gözlerinin içine o lenslere rağmen bakıp ta bana olan sevdanı görmek o küçücük gönlündeki fırtınaları hissetmek ne kadar mutlu eder bilirmisin benim seni sevmekse günahım yanmaya razıyım yeter ki senin sevginle yanayım seninle yaşlanayım. Her an seni sevmek mutlu ediyor huzur veriyor bana. Seviyorum işte seni
İster aptalca ister sarhoşça ne sayarsan say ama seni öpüp koklamanın sarhoşluğunu yaşıyorsam suç mu bunu bir ömür istemek günah mı suç ise benim suçum günah ise benim günahım kimseye inat sevmiyorum gönlümden içimden gelerek seviyorum seni.
SENİ SEVİYORUM DUYUYORMUSUN GÖNLÜMÜN ÇAGLAYANINI.
Duyuyormusun seni gören gözlerimin hasret yangınını
Aydın Yıldız