Tek Mesajı Görüntüle
Old 03-03-2006, 05:45 PM   #6
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3931
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen umut_bitmez
Arkadaşım bence göndermeden önce düzeltme yapmalıydın. Ben kürt olmadığım halde üzüldüm bu duruma. Bu genelleme kabul edilemez. "Yanke’nin AB destekli Ortadoğu işgalinin en büyük destekçisi artık Kürtler oldu." gibi ifadelerde Kürtler yerine P.K.K TERÖR ÖRGÜTÜNE mensup kişiler diye bahseyseydin daha iyi olurdu. Bunun yerine kendini satmış olan kürtleride kullanabilirdik. Arkadaşlar bunlara dikkat edelim. Bu ülkede hiç bir zaman ırk ve din ayrımı yapılmadı. Bu ırktan olupta Doğu'da ve Güney Doğuda gözünü kırpmadan canını feda eden vatandaşlarımız var. Lütfen günlük hayatımızda bu hataya düşüpte o vatandaşlarımızı dışlamıyalım. Sadece hakedene hakkını verelim.
bu senin düşüncen tabi ama tam metin anlaşılsın diye hapsini verdim saygılar

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla