Alıntı:
İlk Gönderen nike72
vallla dusunmedım de dun bu taze bı olayın ustune geldı yazdımm
ama ...
mesela erkekgın ole bılmıs bılmıs konusmasına fıtk olurm 
acık sozlu oluıcak bısey soruyosak cevabını anında verıcek lafı dolandırmıycak konuyu degıstırmıycek
ve yanındakını sahıplenıcek
eeee baskaaa  hımm heeh ayakları kokmıycak:biggrin:
en azından yanında kıs arkadası varken gozu baska tarafa kaymıycak kı arkasında bı rı soyunuyo olsa bıle bakmıycak  :biggrin: ay bukadar aklıma geldıkce yazarım
pekı sızın ıcn yukarda yazılanlar dogru mu beylerr????
|
nike72'nin yazdıklarına tamamen katılıyorum..
erkekler şunu unutmasın, karşısındaki insan sandığından daha zeki olabilir..ve bu yüzden bilmişlik taslamasınlar..alçakgönüllü olmak diye bir terim var..sen bilmiyorsun ben biliyorum modunda gezmeyin..bu gerçekten çok gülünç oluyor..
biraz olsun kendinize özen gösterin..yanınızdakinin bir afet olmasını istiyorsunuz ama kendiniz bir aynaya bile bakmıyorsunuz..bu yüzden alışverişten kaçmayın..inanın bu çok zor bi şey değil..gözünüzde boşuna büyütüyorsunuz..
ayrıca ter kokusu çok itici..parfüm diye bi şey var..parfümün ne işe yaradığını biliyosunuz değil mi?..
birlikte olduğunuz insana saygı duymasını bilin..düşüncelerine saygı gösterin..sorunlara ortak olmasanız bile en azından dinleyin..sakın ilgisiz olmayın..çünkü bence bu en büyük ayrılık sebebi..
eğer dırdır varsa bilin ki bi yerlerde hata yapıyorsunuz..bunlar karşılıklı oturulup konuşulmalı..