Sevda Bende Köz Demektir
gülüm sana nasıl anlatayım bilemiyorum içimdeki yangını sen yüreğimde bir ömür taşımaya talip olduğum kara sevdamsın senden gayrısını neylesin bu deli yürek
sana gönlümü açtığım gün ne deli fırtınalara göğüs gerdim ah bir bilsen sevmek kolay değil sevilmekte ama yürek yanıyorsa senin sevdan ile ve sen ruhumu kuşatmışsan gözyaşımda bile seni görmüşsem bilki bu sana olan sevdamın en gerçek belgesidir çünkü sevda bende köz demektir
gülüm bu koca cihanda tek sevdiğim değer verdiğim sensin sen ısmarlama değil gönül köşkümün sahibisin ecel gelse bile bu garip cana senden vazgeçmem karşımda orduları dizseler ve dünyaları bahşetseler yinede senden vazgeçmem gülüm sen *******i ruhumun ilhamı sen garip gönlümün pınarı yanan yüreğimin boranı karısın senden ayrılık ne çetin zulüm onun için ne olur ayrılık deme bana dayanamam kaldıramam bu yükü kaldıramam gülüm gece mavisi gözlerin yıldızlarla gülüşsün saçların dağılırken bahar misali sevdam dizginlenir azgın denizlerin dalgası olurum oan kıskanırım seni kendi gölgemden bile çünkü sevda bende köz demektir
dağlara dayanırım sen istedikten sonra yakarım yıkarım dünyayı razı gelirim garib bedene sen yeterki iste gülüm ölümde neymiş ona bile gülüp geçerim en yorgun ve en çetin acılara eyvallah eder senin uğruna her şeyi göze alırım kahrolurum sen istersen en berbat hale düşer aşk denen alevde pişerim gülüm sen var san bende varım tut ellerimden hadi beraber yürüyelim sevdanın yolunda ömür katalım aşkın canına dert bana çile bana hasret bana mutluluk vuslat ve yeni doğan gün sana ikram edilsin gülüm.ben en delisini yaşadım acıların ve zulümlerin en katranına katlandım çok aç kaldım çok parçalandı yüreğim ve çok vuruldum sırtımdan ve kalleş kavgalardan yediğim yumruklarda cabası işte böyle gülüm sadece diyeceğim şudur
SEVDA BENDE KÖZ DEMEKTİR
Şahin Büber
|