Konu: Ayşe Adlım
Tek Mesajı Görüntüle
Old 05-09-2009, 10:15 AM   #10
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute

Neden Yaşar Nuri Öztürk

NEDEN
YAŞAR NURİ ÖZTÜRK

NEDEN
HALKIN YÜKSELİŞİ PARTİSİ
(HYP)

Ben, 'türban olayının patlak verdiği (moda olduğu) yıllarda, şahsıma bu konuda yapılan baskılardan bunalmış, o şekil örtünmeyi (rahibeler gibi) din ve namus sayanların mantık dışı ve cahilâne davranışları, günahla sevabı kendi çıkarlarına göre ayarlamaları karşısında inançsızlığa doğru sürüklendiğim bir dönemde Ayşe Özgün'ün programlarıyla tanıdım Yaşar Nuri Öztürk'ü. Elbette bu benim için bir şanstı. Onu anlayabilmekse, bir ayrıcalık bence... Bu ayrıcalığa sahip olduğumu düşündüğüm için, ayrıca mutlu ve gururluyum. Kendimi bir kez daha şanslı hissediyorum.
O programları hiç kaçırmadan takip ettim, kitaplarını aldım, konuşmalarını dinledim. Katıldığı bütün programları izledim. Gerçek İslam'ı O'nun sayesinde anlamaya ve öğrenmeye başladım. Geleneklerin din olmadığını, Kuran'la çelişen bir sözün Peygamber'e ait olamayacağını, boş safsatalara, şekilciliğe ve akılsızlığa İslâm'da yer olmadığını biliyorum artık. Ve biliyorum ki, O asla yalan söylemez. O üstün niteliklere sahip, dosdoğru bir insan. Hep söylediğim bir söz; O bana dinimi sevdiren insan.
Bazılarının O'nu anlamamakta inat ettiklerini görüyor ve bu inadın sebebini anlamıyorum. O'nu anlamayanın aklından zoru vardır ya da aptaldır diye düşünüyorum. Bunun başka açıklaması olamaz! Onlardan tek bir şey rica ediyorum; Lütfen, Yaşar Nuri Öztürk'ü yalnızca bir kere can kulağıyla dinlesinler!
Onu anlamamakta direnenler için şunları söylemek mümkün: İslâm'ı menfaatlerine uydurmuş, alışkanlıkları, gelenekleri din saymış, rahatlarının bozulmasını istemeyenler ve anlama yetisi hiç olmayan cahiller sürüsü...
Kısaca, yaşadıklarımdan, gördüklerimden ve öğrendiklerimden aklımı kullanarak çıkardığım sonuç; Yaşar Nuri Öztürk liderliğin tüm vasıflarını bünyesinde barındıran ve alternatifi olmayan tek Başkan. O'nun kurduğu ve hızla büyüyen tek parti ise HYP (Halkın Yükselişi Partisi) ve buluşmamız gereken tek yer de Ulu Çınar'ın etrafı.
Bu gerçeği herkesin görmesini diliyor ve tüm vatanseverleri O'nun yanında olmaya davet ediyorum.
Yalandan, talandan uzak durarak politika yapılamaz sananlar; bunun aksini ve doğrusunu başarmak amacıyla yola çıkan tek insanı destekleyerek ülkeniz için bir fedakârlık yapın!

3 Eylül 2006
Ayşe Adlım

Ayşe Adlım
GooD aNd EvıL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla