Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-11-2009, 09:01 PM   #8
styla45
Forum Kalfası

styla45 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3560
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi : styla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond repute

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Raşit Çetiner "Heyecanımı yitirdim" diyerek görevinden istifa ettiğini açıkladı..
Raşit Çetiner yaptığı açıklamada, İstanbul'da, Çaykur Rizespor Futbol Yatırımları A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Kemal Yardımcı ile bir görüşme yaptığını söyledi.

Her iki görüşmede de Çaykur Rizespor'da çalıştığı dönemi ve sezon başı çalışmalarını değerlendirdiklerini ifade eden Çetiner, ''Yaptığımız görüşmede yöneticilere, görev yaptığım süre içinde yaşadıklarımı anlattım. Heyecanımı kaybettiğimi belirterek izin istedim. Karşılıklı olarak anlaşarak görevden ayrıldım. Onlar da anlayışla karşıladılar'' dedi.

Çetiner, Çaykur Rizespor'un geleceğinin parlak olduğunu, alınan kararların uygulanması durumunda yeşil-mavili ekibin başarıyı yakalayacağına inandığını kaydetti.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Cevahir ise alınan karara saygı duyduklarını belirterek, ''Yeni hoca arayışlarına başlayacağız. En kısa sürede bu işi netleştirerek transfer çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz'' diye konuştu.

Yeşil-mavili kulübün yönetiminin, daha önce Ümit Milli Takım'da da görev yapan Ümit Davala ile ilgilendiği öğrenildi.

styla45 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla