Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-21-2009, 11:32 AM   #40
styla45
Forum Kalfası

styla45 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3523
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi : styla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond repute

Boris Savic Timsah için geldi!
Bursaspor'un transfer listesinde olduğu öğrenilen Boşnak stoper Boris Savic, yeşil beyazlı yöneticilerle görüşmek üzere Bursa'ya geldi..
Bursa'da bir otele yerleşen 21 yaşındaki Boşnak oyuncu, geçen sezon Hajdut Belgrad takımında oynadığını ve burada gösterdiği performansla bir çok takımdan transfer teklifi aldığını söyledi.

Ayrıca, Bosna-Hersek U-21 takımınında formasını giydiğini anlatan Boris Savic, ''Bir süredir Bursasporlu antrenörler tarafından izlendiğimi biliyordum. Yeni sezonla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere menajerimle buraya geldim. Bursaspor'da oynamak isterim. Umarım anlaşırız'' dedi.

Savic, Bursaspor ve Türk futbolunu yakından takip ettiğini de anlatarak ''Uzun süredir Bursaspor'u takip ediyorum. Özellikle Sercan Yıldırım gerçekten çok iyi bir oyuncu. Öğrendiğim kadarıyla şu an transferde adından epey söz ettiriyormuş. Bursaspor'un dışında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ı da yakından tanıyorum. Ayrıca Elvir Baliç'in de bir dönem Bursaspor forması giydiğini ve başarılı olduğunu biliyorum'' diye konuştu.

Genç oyuncunun menajeri Ayhan Kurtuluş ise Bursaspor'un yanı sıra Gençlerbirliği, Manisaspor, Antalyaspor, Ankaraspor, Denizlispor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehirspor'un da Boris Savic ile ilgilendiğini, ancak öncelikli olarak yeşil-beyazlı yöneticilerle görüşeceklerini kaydetti.

styla45 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla