Tek Mesajı Görüntüle
Old 03-16-2006, 09:19 AM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3931
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Değişim şart
"G.Saray ya kendi kendini değiştirecek ya da G.Saray'ı zorla değiştirecekler. Yiğit Şardan'ın söylediklerinden etkilendim. Oyumu kime vereceğimi söylemem, gözüme bakın anlayın."
16.03.2006
G.Saray'da 25 Mart'ta yapılacak başkanlık seçimleri öncesi camia Hayrettin Kozak'ın verdiği önerge ile olağanüstü toplanan Divan Kurulu'nda biraraya geldi. Adayların planlarını ve yönetimlerini açıklaması için düzenlenen toplantıya üyeler büyük ilgi gösterirken herkes efsane başkan Selahattin Beyazıt'ın gözünün içine baktı. Her seçim öncesi söyledikleri büyük önem taşıyan ve G.Saray'ın nabzı olarak adlandırılan Selahattin Beyazıt, açık açık söylemese de tavırlarıyla bu kez Özhan Canaydın'ı değil, Yiğit Şardan'ı destekleyeceğini söyledi.

'Artık zamanı geldi'
37 yaşında G.Saray başkanlığına getirilen ve Riva da dahil olmak üzere yaptıklarıyla G.Saray'ın geçmişinde büyük bir yer tutan Selahattin Beyazıt, VATAN'a yaptığı açıklamada "Değişimin zamanı geldi" diyerek "Değişim" sloganıyla yola çıkan Yiğit Şardan'a destek verdi. G.Saray'ın ayağa kalkması için birlik olması gerektiğini de söyleyen Beyazıt şöyle konuştu:

"6 adaylı seçimi G.Saray kaldıramaz, oylar bölünür. Bu sebepten dolayı elimden gelen tüm güçle adayları birleştirmeye çalışacağım

'6 aday çok fazla'
Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Yiğit Şardan'ın konuşması ve ekibi beni çok etkiledi. G.Saray'ın bir değişimden geçmesi şart. Çünkü G.Saray ya kendi kendini değiştirecek ya da başka güçler zamanla G.Saray'ı değiştirecek. Ben bu değişimi G.Saray'ın kendi aklını kullanarak yapması taraftarıyım. Oyumun rengini söyleyemem. Zaten benim bir tane oyum var. Ama siz benim gözümün içine bakarak ne söylemek istediğimi anlarsınız. Önümüzde daha 10 gün var. Daha güçlü bir G.Saray için adayları bir kez daha birleşmeye davet ediyorum." Beyazıt böyle konuşurken, Divan Kurulu toplantısı sonrası Yiğit Şardan'ın listesinden seçime giren Mümtaz Tahincioğlu'nu gördü ve ikili arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Tahincioğlu'na gülerek "Sen akıllı bir adamsın. Doğru yerde saf tutmuşsun. Elinden geleni yapacağını biliyorum. Yolun açık olsun" diyen Beyazıt'ın bu tavırları ve söylemleri efsane başkanın Şardan'ı desteklediğinin kanıtı olarak yorumlandı. Son seçimde Beyazıt, başkan Canaydın'ı desteklemişti.

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla