Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-03-2005, 06:10 PM   #56
beyonce
Geçerken Uğradım

beyonce Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1452
İtibar Gücü: 1474
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi : beyonce has a spectacular aura aboutbeyonce has a spectacular aura aboutbeyonce has a spectacular aura aboutbeyonce has a spectacular aura about

kadin
birgün ben is cikisinda 11 numarali otobuse binecem ve baktimki otobusun gelmesine cok var bari dedim surdan 56ya biniyimde daha cabuk variyim eve dedim ve bindim. bizim evin oralarda inecektim ama bir baktimki otobus baska yerlere gidiyor ve korkmaya basladim, kalkip yerimden soforun yanina gittim ve bir sordum (inecegim yerlerin yakininda bir yer warda) orayi gectimi diye oda iki durak once gectim dedi:-( neyse ben indim ordan, birde baktimki ortalikta asiri issiz, kimsecikler yok. orda sedece 4 oglan var, ama ben neredeyse bitmis durumdayim, yine 12 numarali otobus duragina yurudum, oda bizim eve gidiyor, ama maalesef 6 dan sonra yokmus... neyse kosarak bir duraga kostum ve ordan 9`a bindim. bir durak gittikten sonra indim ve 7ye bindim. bir kadin geldi yanima `stop`a coktu inmek icin. (bilmiyorum gunah olurmu bunlari yazmam) kadinin ustu okadar perisandiki yani asiri eski birseyler giymis ustune acik eflatun bir genis yipranmis buluz altinada grilesmis bir gemacher giymis , bende bøle seylere dayanamam hemen aglarim, belki yoktur ustu felan diye ama goz yaslarimi tuttum...siz gorseydiniz kadini sizde bir acaip olurdunuz:`-( kadini iki saat süzdüm araliksiz, birde kadinin yuzu asiri soluktu, kasi yoktu hasta gibiydi, icimden yardim etmek istedi ama nasil? neyse kadin indi ve tam indiginde arkasina dondu ve bana mánáli manali bakti, sanki anlamis gibi dusunduklerimi, bende utanarak ( sanki anlamis gibi) kafami yere egdim, kadin geri dondugunde geri baktim arkasina........................ o bakislari hala unutamiyorum. gozlerinin rengide bir acaipti, lutfen yardim edin, bu ne olabilir, gercekten kadin anlamismidir dusunduklerimi?????? anlamissa nasil??????
beyonce çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla