Tek Mesajı Görüntüle
Old 11-29-2009, 02:05 PM   #5
VIPER
ÇaKaL Üye

VIPER Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 223
Üye No: 76331
İtibar Gücü: 1450
Rep Puanı : 1667
Rep Derecesi : VIPER has a brilliant futureVIPER has a brilliant futureVIPER has a brilliant futureVIPER has a brilliant futureVIPER has a brilliant futureVIPER has a brilliant futureVIPER has a brilliant futureVIPER has a brilliant futureVIPER has a brilliant futureVIPER has a brilliant futureVIPER has a brilliant future

arkadaşım olayı sana özetleyeyim bu sitedekli kişiler hergün böyle siteleri çokça görüp test edip işe yaramadığını gördüğünden artık iyi niyetli olarak yaklaşmıyor

ilk mesajımda açıkladım diyorsun sitenin resmini çekip koymamışsın artı anlattıkların yüzeysel yani şunu şunu yapıyorsun puan veriyor istediğini alıyorsun diyorsun herkes senin gibi siteyi avucunun içi gibi bilmiyor anlattıkların senin için yeterli ama başkası için değil

anlatım için resim alıp şurada şunu yapıyosun şurada şu oluyor deseydin akla yatardı sen iyi niyetli olabilirsin ama diğer düzenbazlarda ben iyi niyetliyim size para kazandirmak için geldim diyordu

eğerki o siteye güveniyorsan butür tepkileri normal karşılamalısın

siteye girdiğinizdede ptz alıyorsun demişsin girer girmezmi veriyor yoksa belirli bir süre beklemenmi gerekiyor

Son düzenleyen: VIPER; 11-29-2009, 02:10 PM..
VIPER çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla