bu Basbakanin aslinda gecmise bakildiginda digerlerinden pek bir farki oldugunu sanmiyor. yani surekli iktidara gelenlerin bir ic hesapla geldikleri, cikarlari dogrultusunda birseyler yaptiklari cok bariz. hepsinin hesaplari baskadir belki ama is hep sahsi cikarlarda son buluyor. Birileri iktidara geliyor birseyler yapiyor ve bi sekilde bunlara muhalefetler cikiyor, ve halk aa bak muhalefet hakli diyorda o kisilerde basa gelse bence pek bir fark olmayacaktir. cunku ben sahsen gecmisteki butun liderlere baktigimda, Mustafa Kemal Ataturk gibi gercekten sahsi degilde yurt cikarlarini dusunerek, vatan icin icten yurekten savaslar veren, cabasini ulke kalkinmasi ve huzuru ozgurlugu icin harcayan bir lider animsayamiyorum. guc ve iktidar savasi, ego tatmini kesimlere ayrilip yapilan haksizliklar var oldukca bu boyle gidecektir. Gerek sagi gerek solu tamamen kendini vatana adayan bir lider goremiyorum. boyle lanse edilmeye calisiliyor, AKP lideri ve su anki T.C Basbakaninda yaptigi gibi. ama tamamiylede karsi degilim. gerekli bir kac seyde yapmamis degil. ama iki yanlis bir dogruyu goturur misali, genel anlamda onaylamiyorum. ve artik bu ulkeyi ATATURK cizgisinde onun emaneti dogrultusunda goturecek halkina onem veren bir lider umut ediyorum.