Konu: Hİkayem
Tek Mesajı Görüntüle
Old 03-23-2006, 12:50 PM   #4
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3045
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

29-) Bir yabancı dil kursuna yazılayım dedim ancak kurs arkadaşlarım fazlasıyla garip ve gürültücü kişilerdi. Bu yüzden kursu da bıraktım:

30-) Sonra bir yüzme havuzu işletmeye karar verdim ama fazla müşteri olmayınca onu da bıraktım:

31-) Ve bir gün: Hayatımın icadı bilgisayarla tanıştım... İlk başlarda acemilikten dolayı epey bir bilgisayar parçaladım ama sonra bu işin uzmanı oldum:

32-) Artık bilgisayarsız yapamıyordum, bende delice bir tutku olmuştu bilgisayar. Hiç başından kalkmamam gerekiyordu, hiçbir şey için kalkmamam... Hep başında olmalıydım:

34-) Ben de bunun üzerine orada durmadım, hemen kaçtım ve uzak diyarlara geldim: Bu ülkede kılık değiştirdim, dağ başında bir tapınağa çekildim ve elbette diz üstü bilgisayarımı da yanımda getirdim.
Burada ekmek elden su gölden yaşıyorum ve ********'a gönderdiğim yazı ve çalışmalarımı Tibet dağlarının o mistik havasıyla yolluyorum. Umarım beğeniyorsunuzdur:

SON (HERKESE GEÇMİŞ OLSUN)

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla