Tek Mesajı Görüntüle
Old 03-30-2006, 10:29 PM   #2
scarface
Müstakbel Üye

scarface Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1489
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Evet hangi amaca hizmet ettiği belli olan bir belediye başkanının bir sözüyle olaylar duruyor. Aklı biraz çalışan herkes de olayların o şahsın bir sözüyle başladığını bilebilir...

Dün dağlarda barınamayan kodumunun teröristleri, bugün meydanlara, sokaklara inmiş TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne meydan okuyor! Bunlar bu gücü nerden alıyor?

Sorunu olan bazı kürtler yaerine; "Kürt sorunu" vardır diyen başbakan! Türkiye bir "mozaik" tir diyen başbakan! Mecliste terör örgütü lehine slogan atan pkk'lı eski milletvekillerini çıkardığı yasalarla serbest bırakılmasına hizmet eden başbakan!

Tüm bu ve küsürlu sebepler hep bölücülüğe hizmetr etmiş unsurlardır. En büyük hain şu anda kimdir öyleyse? (arif olan anlar)...

Yazıklar olsun diyorum, meydanlarda solcu/Atatürkçü gençleri copdan kıran, karakollarda işkence eden polis; şu anda asıl bölücülere yaptığı muameleye bak!!!???? Gösterici sayısından çok daha fazla yaralı polis var!!!

Son söyleyeceğim balık baştan kokar!!! Hükümete yaranmaya çalışan emniyet müdürleri bilindiği üzere İslamcı terör örgütü gösterisine müdahele etmemişlerdi... Şimdi de bu bölücülere meydanı boş bırakıyorlar. Belediye başkanı da bölücü göstericilere "çok cesaretlisiniz" diyebiliyor!!!!

Ve Türkiye Cumhuriyeti devletini şu an için idare edenler tüm bu olanları seyrediyor...

Yapılacak iş belli > İsyan çıkar kanla da bastırılır!

Atatürk zamanında İnönü, Şeyh Sait isyanında Diyarbakır'ı hem de uçaklarla bombalatmıştı, Şimdi o yürek kimde var? Türkiye'yi pazarlayan ve satanlar da mı....?

Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum....

(site kurallarını ihlal ettiysem affola, tüm içimdekileri kussam kimbilir neler yazardım daha....)