Konu: Ahmet Kaya
Tek Mesajı Görüntüle
Old 04-07-2006, 06:46 PM   #6
scarface
Müstakbel Üye

scarface Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1492
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Alıntı:
İlk Gönderen berkaykucuk
vatan haini ne demektir arkadaşlar???ülkede kaos ortamı çıkarmak, ülkeyi karıştırmak,terör eylemleri yapmak, ülkeyi dışarıda kötüleyip milli menfaatlere zarar vermek, strateji yerler hakkında dışarıya bilgi vermek veya bombalamak V.S örnekler çoğaltılabilir peki bu adam hangisini yaptı?? Fransada bile ben Türkiyeyi çok seviyorum demedimi neyse artık isteyen onu istediği gibi tanımaya devam etsin bırakında bari mezarında rahat uyusun
AHMET KAYA veya kürt demek pkk demek değildir

-arabamı ********lerin ülkesinde bıraktım... (dedi)
-Vatan Haini olduğu su götürmez gerçek olan Apo'nun posterinin altında ona (bölücübaşına) ithafen "valla bir dostu özledim" gibisinden şarkılar söyledi.

Bunlar tv'lerde yayınlandı. Ben şahsen müziğini dinleyebilirm. Ancak kanaatimce karakter erozyonuna uğramış bir kişilikti. Bence ya tam bölücü olsa, ya da tam olarak bölücülüğün karşısında olması gerekirdi. Tam bölücü olsa yine bir nebze karakteri var derdim. Ama bir öyle bir böyle konuşması benim nazarımda değerinin daha da yitirilmesine sebebiyet verdi... Sen Türk ulusal kanallarında ben bu vatanın bölünmesini istemiyorum vs. de... Sonra git vatanı bölmek isteyen şahsa şarkılar-türküler düz... Yok kardeşim... Kürt olmaya-olmamaya indirghemiyorum meseleyi... Dediğim gibi karakterli olup-olmama meselesi bu...