Tek Mesajı Görüntüle
Old 04-10-2006, 09:08 PM   #22
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2042
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

scarface arkadaşıma teşekkür ederim cevabı için
öncelikle komünizm hakkında soylediklerine cevab vereyim
atsız komünizm her turlusune savaş açmıştır çünkü bahsettiğimiz sey bir hayal urunuydu ve ozamanın sovyetleri bunu diğer özgür ülkeri ele geçirmek için kullandı,ve okadar başarılı olduki dogu blok'u denilen demir perde oluştu,atsızın savaşı tiranlara efendilereydi,stalincilereydi(nazım hikmet)

bahsettiğin komünizm özü çok güzel ama peki gerçekler
uygulanması asıl sorun burada yatıyor nasıl uygulandı bu rejim insanlara ne verdi ne aldı bunları konuşmak lazım bunları en azından birsey vermediği kesin ama aldıkları bunları scarface arkadaşım daha iyi bilir.....

ırkçılık mevzusuna gelince ben TÜRK'um ve bundan gurur duyuyorum,safkan mıyım bunu bilemem ama oyle hissediyorum.......

kapitalizm iyi bir sistemmi hayır degil iğrenç bir sistem insanlıgın içini çürütüyor,komünizmden aşagı kalmaz
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla