![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AYNALAR
Ah nasıl da ölümler buldunuz kendinize nasıl da Nerede gözünüz nerede kulağınız nerede kalbiniz Sahi nerede kalmıştınız siz İşte bir daha giriyoruz ilk yaza Bir daha akşam oluyor Bir daha çığlığı duyuluyor mu şeytanın. Kırk bin kere maşallah diyorum Kimse bakmasın kimsenin aynasından kendine Buyursun burnundan soluyarak Deccal gelsin Şeytan gelsin Ateşi harlı Ateşi kendinden Aman ha aynalar çatlamasın aniden. Ah aynacı kalbimi alsan da aynaya Baksam baksam ağlasam Korkuyorum ey dağlar umuyorum ey dağlar Geldi oturdu ayak ayak üstüne attı Başladı anlatmaya putunu Ama nasıl ama nasıl ama nasıl dedim Hep o eski bildik masal Al putunu başına çal Ah aynacı kalbimi alsan da aynaya Baksam baksam ağlasam. Kahramanca bir duruşu vardı aynaya karşı Uçurtuyor gibi hayallerini zakkum Ağzını açıyor zebani Kömür karası vede ölünmemiş darağacı Üstelik haytanın biri Kendine başka buluyor ölümleri Belki de bu uğultulu kara fücur besteler Belki de bu beton yığını evler Bu vapur dumanları İşkenceler. Aynaya baktım yok oldu kocaman dilli dev Bu kadar mı olur ancak kime ne olmak fiili Çarşının kalbine merhamet ola Merhamet ola çarşının kalbine ey Sarı başak doyur beni çoğalt hüznümü benim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|