![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Konum: ¢αкαℓ.ηєттєη
Yaş: 31
Mesajlar: 4,929
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2452
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler :
400 gr. tavuk eti 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 2 adet ançüez fileto 1/2 çay bardağı su 1 çorba kaşığı margarin Hazırlanışı : Ançüezi çatalla ezin. Zeytin ezmesi, ançüez ve maydanozu karıştırarak bir sos hazırlayın. Kuşbaşı doğranmış tavuk etini margarin ile kuvvetli ateşte kavurun. Zeytin ezmeli sosu ekleyin, su da ekleyip bir taşım kaynatın. Pilavla birlikte servis yapın.
__________________
:wink:
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|