![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			 KESTANELI PILAV 
		
	
		
		
		
		
		
	
	MALZEMELER 500 gr Amerikan pirinci 500 gr kuşbaşı piliç eti 500 gr kestane 100 gr kuş üzümü 100 gr yeşil fıstık 100 gr kuru kayısı 1 su bardağı zeytinyağı 2 demet dereotu 3 soğan 1 yemek kaşığı toz şeker Tuz 1 yemek kaşığı zencefil, tarçın, karanfil karışımı HAZIRLANIŞI Pirinçleri tuzlu sıcak suda bekletin   Yıkayın süzün  Bir soğanı kıyın  Bir tencerede yağın yarısı ile  pembeleştirin  Piliçleri ilave edin biraz kavurun iki bardak sıcak su ilave edin  suyunu çekinceye kadar pişirin![]() Başka bir tencerede kalın yağda kıyılmış 2 soğanı pembeleştirin, pirinci ilave edin   Birkaç dakika kavurun, bütün  baharatları, tuzu, şekeri, kıyılmış dereotunu ve 4 bardak sıcak suyu ilave edin   10-15 dakika sonra kuş üzümünü, küçük kesilmiş kayısıları ve fıstığı ilave edin,  karıştırın  En son etleri ve kestaneleri de koyarak 10 dakika daha pişirin   Dinlendirin  Tabağa alırken kestaneleri alın pilavı süsley | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
		
  | 
	
		 |