www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-27-2006, 09:54 PM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3025
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

ALPAY, KÖLN İLE ANLAŞTI SÖZLEŞMEYE 'AKILLI OL' MADDESİ KONULDU

Milli futbolcu Alpay Özalan ile Köln Kulübü, eşi benzeri pek görülmeyen bir anlaşmaya imza attı. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesine, takıma zarar verici davranışlardan kaçınacağına dair özel bir madde konuldu. Söz konusu maddeye göre, Alpay takımına zarar verici davranışlarda bulunursa, Köln Kulübü sözleşmesini feshedebilecek.

Alman kulübünün menajeri Michael Meier, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Profesyonel ligde sözleşmelerde böyle özel maddeler bulunması çok normal. Her futbolcu takımına zarar verici davranışlardan kaçınmak ve dikkatli davranmak zorundadır" dedi.

Hırçın bir oyuncu olmadığını belirten Alpay Özalan ise, "Yaşanan bazı talihsiz olaylardan ötürü böyle anılmaya başladım. Oyuna iyi konsantre oluyor ve hırslı oynuyorum. Hepsi bu. Geçtiğimiz sezon maçlarda biri gelip ayağıma kasten vursa bile ben özür diledim. Ligde kalma mücadelesi veren bir takımda oynamak ve üst üste yenilgiler almak beni psikolojik olarak yıprattı. Zaman zaman gerildim. Bu, hem takıma, hem de bana zarar verdi. Türkiye’deki olaylardan ötürü herkesin gözü üzerimdeydi. Yaptığım en küçük şeyler bile çok büyütüldü" diye konuştu.

HÜRRİYET

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı